Materiell - Superenkel Videoproduksjon

Takk for at du deltok på kurset Superenkel Videoproduksjon i samarbeid med NiT og Ung Arena! Her kan du ta benytte deg av tilbudet jeg presenterte, og se presentasjonen på video eller laste ned som PDF.

Se presentasjonens slides som video:

Last ned presentasjonen som PDF

Tilbud: Kom i gang-workshop

Vi bruker opptil 2 timer for å komme i gang/ta neste steg med video for din bedrift. Vi jobber med videostrategi, opplæring/coaching, praktisk planlegging, oppstart av prosjekt, eller annen rådgivning.

Torstein forbereder seg ved å undersøke hvordan dere fremstår/jobber i sosiale medier og på nett, slik at han kan gi best mulig råd.

Fyll inn skjemaet så tar han kontakt for å avtale tidspunkt. Evt. send epost til torstein@videoinnovation.no eller ring 954 611 57.

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.

Pris: 1.000,- eks mva for bestilling senest 22. mars

Kr. 4.000,- eks mva etter denne datoen.

Vil du vite det siste først?

Ved å bli med på Video Innovations nyhetsbrev så får du tilgang til eksklusivt innhold, og kan melde deg på arrangement før alle andre.

Vi jobber bl.a. med en undersøkelse av 4600 Facebookvideoer, og resultatene annonseres først til følgerne av nyhetsbrevet. I tillegg blir gratisarrangement raskt fullbooket, så det er ofte greit å få beskjed først.

Velkommen til klubben!

Registrer deg for å motta artikler og tester samt eksklusive tilbud og invitasjoner til events før alle andre. Spamfri sone.