Din videostrategi for 2019

Satse på video i 2019?

Video har de siste 5 årene kommet ut på topp som det viktigste og mest effektive verktøyet for å nå ut i sosiale medier, og landskapet har endret seg totalt. Har din bedrift kunnskapen som kreves for å omstille seg til den nye virkeligheten?

 

I workshopen får du begynne på din egen strategi samtidig som du får veiledning fra gruppen og rådgiver/gründer Torstein Langeland fra Video Innovation AS. Du får opplæring i hvordan du kommer i gang samt hvordan du kan jobbe med trender, formater og de ulike sosiale kanalene for å få mest mulig effekt.

 

Målet er at hver deltaker/bedrift kommer ut av workshopen med en strategigrunnlag samt publiseringsplan som kan tas med inn i organisasjonen og jobbes videre med.

 

På gratis events arrangert av Video Innovation er det et no-show fee på 500 kr, slik at alle plassene går til de som virkelig ønsker å komme. Pengene går direkte til Gratisbutikken Te & Tøy.

Kommende kursdatoer:

8. februar 2019

Gratis for medlemmer av NiO

Næringshagen i Orkdalsregionen (Orkanger)

kl 09:30 - 12:00

Neste dato kommer...

Gratis arrangement

Trondheim

Registrer deg for å motta artikler og tester samt eksklusive tilbud og invitasjoner til events før alle andre. Spamfri sone.

Registrer deg for å motta artikler og tester samt eksklusive tilbud og invitasjoner til events før alle andre. Spamfri sone.

Anbefalt kurs

Superenkel videoproduksjon

(for medlemmer av Ung Arena)

I dette praktisk rettede kurset lærer du det grunnleggende for å kunne lage gode nok videoer for sosiale medier med smarttelefonen din.

Om kursholderen

Torstein Langeland begynte å jobbe med digital markedsføring i 2005, og brøt ut av reklamebransjen i 2018 for å stifte Video Innovation AS. Han ser store muligheter for norske bedrifter å øke rekkevidde og effekt ved å jobbe smartere med video. Han har holdt en lang rekke foredrag og kurs med video som tema siden 2014, og brenner for å gjøre Norge Video First!