Kommende kurs og foredrag

Webinar: Din videostrategi

Gratis

Online

Dato kommer

Video har de siste 5 årene kommet ut på topp som det viktigste og mest effektive verktøyet for å nå ut i sosiale medier, og landskapet har endret seg totalt. Har din bedrift kunnskapen som kreves for å omstille seg til den nye virkeligheten?

Registrer deg for å motta artikler og tester samt eksklusive tilbud og invitasjoner til events før alle andre. Spamfri sone.

Registrer deg for å motta artikler og tester samt eksklusive tilbud og invitasjoner til events før alle andre. Spamfri sone.

Kundeuttalelser

"Har nylig deltatt på kurs og er kjempefornøyd! Torstein er en dyktig formidler som legger opp til praktiske oppgaver og gode diskusjoner underveis. Inspirerende, lærerikt og morsomt👍🏻"

Birgit Thorsen, Trondheim Havn

Matnyttig og inspirerende videokurs med mange praktiske oppgaver med opptak og redigering på egen mobiltelefon.

 

Vibeke Ann Pettersen, NTNU

Om kursholderen

Torstein Langeland har lang erfaring innen digital markedsføring og kommunikasjon. Han har holdt mange foredrag samt flere kurs om videomarkedsføring, med deltakere bl.a. fra NTNU, Arbeidstilsynet, TOBB, Kantega og mange flere større og mindre organisasjoner.

Vurdering fra tidligere kurs

%
Faglig innhold - Fornøyd eller veldig fornøyd*
%
Kursholdere - Fornøyd eller veldig fornøyd*
%
Totalvurdering - Fornøyd eller veldig fornøyd*
Foredrag Synlighet til nettside

* Tilfredshetsmåling fra kurs i regi av Kommunikasjonsforeningen.

Skreddersydde kurs for din bedrift

Videoledelse

Målgruppe:
Ledergrupper og avdelinger

Antall deltakere:
5-20

Lengde:
Halv dag eller heldag

Nå som video er blitt det viktigste kommunikasjonsmediet, er det essensielt at dette forankres i ledelsen, som må forstå hva som er viktig for å kunne bidra til å ta de rette beslutningene hva gjelder organisasjonens videostrategi.

Interaktivt og workshopbasert kurs med mål å gi deltakerne en oversikt over de siste trendene, hva som er viktig og hvordan organisasjonen bør jobbe med video i dag sammenlignet med bare 5 år siden.

Opplegget inkluderer også en artig praktisk del der ledergruppen får prøve seg på videoproduksjon med sin egen mobiltelefon, slik at de også kan begynne å bruke video til intern og ekstern kommunikasjon.

Passer for avdelinger såvel som ledergrupper, for eksempel som en del av en avdelings- eller ledersamling..

Superenkel videoproduksjon

Målgruppe:
Bedrifter som ønsker å komme i gang med video selv

Antall deltakere:
5-15

Lengde:
1,5 dager

Et kurs med kombinasjon av praksis og teori, der du lærer å lage video kun ved hjelp av mobiltelefonen, og så distribuere den på sosiale medier. Du får også en innføring i ulike videotyper og hvordan videoproduksjon gjøres annerledes nå, sammenlignet med bare 5 år tilbake.

Kurset passer for organisasjoner som ønsker å komme i gang med video, uavhengig av om det er for intern- eller ekstern bruk; læringseffekten blir den samme. Opplegget tilpasses hver enkelt kunde etter behov og anbefales i kombinasjon med coaching for å øke den langsiktige læringseffekten.

Siste videotrender (nanokurs)

Målgruppe:
Ledergrupper og avdelinger

Antall deltakere:
Ingen begrensning

Lengde:
ca 30 minutter

Et kort kurs tilpasset leder- eller avdelingsmøter, med fokus på de siste trendene innen video og videomarkedsføring, og hvordan disse er relevante for egen organisasjon. Passer for ledergrupper eller avdelinger som har behov for å følge med på siste nytt innen videomarkedsføring og sosiale medier, men har ikke tid til å lese seg opp på daglig basis.

Nanokurset er eksempelbasert med mulighet for å stille spørsmål.

Send forespørsel om videokurs

Fyll ut skjema eller bruk chatfunksjonen nederst i høyre hjørne.

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.