Videoanalysen

Nei, du trenger ikke en strategiprosess for å komme i gang med video. Her er det bare å plukke opp smarttelefonen og komme i gang. Men er organisasjonen rigget for å jobbe kontinuerlig og langsiktig med video?

Spør deg selv...

Hva kan vi gjøre selv?

Har bedriften din riktig kompetanse for å produsere video? Hvilken kompetanse mangler? Skal all video settes ut til et byrå, eller skal du insource eller kun leie fotograf eller klipper? Kombinasjonene er mange, og riktig valg fører til at du ikke bruker mer ressurser enn du må for å nå målene dine.

Hvor kan video gi mest verdi?

Skal du bygge kjennskap eller kunnskap? Skal du konvertere leads til kunder, eller skal du sørge for at eksisterende kunder får en personlig og forbedret opplevelse? Kanskje det er vanskelig å få tak i riktig talent, eller du har behov for å spre informasjon i egen organisasjon på en bedre måte? Alt dette påvirker videostrategien din.

Hvordan måle suksess?

Det bør helst settes kommersielle måleparametre på videostrategien, som f.eks. hvor stor salgsøkning som forventes i løpet av 3-6 måneder, eller hvilken verdi en 1% reduksjon i sykefravær kan ha. Som en del av dette er KPIer (eller delmål) viktig, og video har et rikere sett med måleparametere enn mange andre kommunikasjonsmetoder.

En videoanalyse hjelper deg å få svar på disse spørsmål og flere, og med Video Innovation AS ved roret så øker du sjansen for at du kommer til et bedre resultat, raskere. I mange tilfeller er én godt forberedt workshop nok, med følgende prosess:

Prosess for workshop

Forberedelser:

Gjennomgang av eksisterende strategiunderlag, samtaler med nøkkelpersoner og research på innspill og inspirasjon til workshopen.

Workshop:

Strukturert gjennomgang av situasjon, muligheter og måling basert på teknologi og egne idéer samt erfaring fra andre sektorer og arrangement.

Rapport:

Oppfølging fra workshopen med konkrete anbefalinger kvalifisert med potensiell verdi, ambisjonsnivå og ressursbehov.

Send en forespørsel for å komme i gang

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.